30. marraskuuta 2012

muokkausta ja ostoksia

Moi :)

Nyt tai no oikeestaan parin viikon aikana on näkyny blogeissa nakuja kynsiä ja meikittömiä kasvoja. Myöskin kuvien muokkauksesta on ollut paljon puhetta ja siitä kuinka ihmiset pyrkii täydellisyyteen kuvissa muokkaamalla niitä, toiset enemmän ja toiset vähemmän.

Itse kuulun tähän jälkimmäiseen ryhmään, sillä en muokkaa kuvia koneella ollenkaan. Otan kuvani Nokian älypuhelimella ja siinä saatan sillon kun muistan niin muuttaa valkotasapainoa, valoitusarvoa, kontrastia ja värikylläisyyttä, jotta lakkauksen väri vastaisi paremmin todellisuutta. Eli nämä muutokset saattaa aiheuttaa sormien harmaisuuden tai keltaisuuden, mutta kattokaa aina vaan lakkausta ;D En siis muokkaa jälkikäteen kuvia ollenkaan, pahoittelut jo nyt kaikista koirankarvoista, mitä on näkyny ja tulee näkymään kuvissa :P Otan toki useamman kuvan ja valitsen parhaita vaan blogiin...mutta kuten kaikki tietää, sattuu välillä päiviä, jolloin mikään ei onnistu kuvauksen suhteen!

En oo nyt lähiaikoina muistanu kuvaa mun kynsiä ilman lakkaa, mutta täällä (läpikuultavaa lakkaa päällä) ja täällä (ilman mitään lakkaa) näkyy luonnonkynsi. Nykyään kynnet on kyllä pidemmät ja eri muotoset, mut senhän näkee tuoreemmista kuvista lakan kanssakin :) Itelläni ei oo onneks kellastuneet kynnet, koska rakastan ranskiksia, nii se ois hankala aina peittää. Tällä lakkaustahdilla ei tosin kauan mee, että nääki kellastuu tai sitte mulla on vaa tuuria  ;D

No mutta ostoksiin:

Ensiksi China Glazen For Audrey. Tätä oon himonnu siitä astien ku näin youtubessa yhen ranskis tutoriaalin, koska se on vaa niin ihanan värinen. Tai ainakin luulin. Luulin et tää olis sellai ihana raikas turkoosi, mut on enemmänki vähän harmahtava turkoosi tai sellanen et väri ei oo niin kylläinen. Tai kylhän tässä väriä riittää ku tää on creme mut kuitenkin. Höh. No kyl tää on ihan kiva, mutta petyin silti, koska odotukset oli kovat :D (tossa mun ottamassa kuvassa ei oo väri ihan oikeenlainen, todellista väriä ei ymmärrä, jos ei nää omin silmin ;)
Ostin siis tän Mimaxilta kuukauden tarjousta hyödyntäen.

Samasta tarjouksesta johtuen ostin myös CG:ltä Ghoulish Glown, joka on siis pimeessä hohtava lakka. En oikee tiiä missä tätä käyttäis, ku halloweenki meni jo, mutta ehkä tälle tulee käyttöö nyt iltojen pimetessä :D mutta siis oli pakko ostaa, jotta nään omin silmin toimiiko tää ja muutenki vastaavaa ei ollu aikasemmin :) kokeilin jo nyt yhteen kynteen ja TOIMII OIKEESTI =D








 



Ja sitten Flormarin duo chromeen numero DC05. Tää on niin upee lakka <3 hyvin valaistussa huoneessa, lakka on selvästi vihree, kuten oikeenpuolimmaisessa kuvassa. Mutta sitten varjosemmassa ja vähän eri valossa tulee esiin turkoosia, samanlaista kun vasemmanpuoleisessa kuvassa. Tää on hyvin peittävää, yks tai kaks kerrosta muistaakseni riittää :) Ostin tän seppälästä, vaikka tiiän et Flormarin lakat on siellä kalliimpia, mutta siellä satuin olemaan.. 






 



 
Viimeiseksi nää ihanat kukka siirtokuvat. Tilasin Mimaxilta ja makso muistaakseni tuo xl arkki 4.95€ En osaa yhtään suhteuttaa, onko se kallista vai halpaa, koska en oo tilannu ku kerran aikasemmin ja se oli ''normaalikokonen'' arkki eli yhenlaista kukkaa vaan. Ja sekin on Mimaxilta. Tiiän toki, että ebaysta sais varmasti halvemmalla, kuten kaikkea, mutta en sieltä oo ikinä tilannu enkä haluakkaan :)
 
 
Siinä oli ne ostokset, nää on siis ostettu vähän hajanaisesti kuukauden sisällä :) nythän säästän rahaa Viron lakkakauppoja varten ;) kiitos jos jaksoit lukea, seuraava postaus huomenna on paaaaljon lyhyempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)