17. marraskuuta 2012

ranskista siirtokuvilla+arvonta




Heipparallaa :)
 
Ekaks haluun mainostaa ihan mahtavaa arvontaa Korukynsillä-blogissa,
tässä on linkki suoraan arvontaan :) Käykää ihmeessä osallistumassa! Ja onneksi olkoon Lunaliille puolen vuoden blogin pidon johdosta :)
 
 
Ja sitten kynsiin :)

Niinku kaikki varmaa huomas, nii geelit on saanu kyytiä, repimällä. Ei hyvä kynnelle, en suosittele. Mähän oon ennen pureskellu kynsiä ja se loppu onneks vajaa vuos sitte..siitä on kuitenki jääny tapa, et jos on stressii tai hermostuttaa joku juttu niin revin kynsiä. Jos ei oo lakkaa niin saatan repii ne lyhyiks. Jos on lakkaa nii revin yleensä tuossa tilanteessa ne. Ja nyt oli geelit niin ne lähti. En välttämättä ite ees tajuu millon revin ne, vaan huomaan jälkikäteen et hupskeikkaa mitä oon tehny...:(
pää pointti oli kuitenki se et nyt on taas mulla nää mun omat heikot luonnokynnet!

Viilasin nää nyt kaikki melkee saman pitusiks ja nyt ku on suora toi reuna, nii halusin kokeilla LEIMATA RANSKALAISENmanikyyrin :) No miten kävi? Pienen alkukankeuden jälkeen se oli nopeeta ja helppoa :D En halunnu jättää niitä sikseen ja ajattein pyyhkiä kokoeiltavien listalta noi siirtokuvat (water decals) :) no laitoin ne kynnelle ja ahh rakastuin niidenkin helppouteen ja siihen et ne ei tuu koholle kynnelle ja käpristy ja niitä voi liikutella viellä kynnellä! :D

Sitte tajusin et oon nähny tälläset jossai ja kappas kummaa täällähän ne, Korukynsillä- blogissa :D no ajattelin et en nyt ihan samanlaisia tee ja laitoin normin päällyslakan. Tässä kuva siinä vaiheessa :)
 

pahoittelen valkoisessa leimailulakassa olevia sormia? :D
En voinu mitää, mut näihin sopi vaan ihan älyttömän hyvin toi glitterilakka päälle! Joten näistä tuli nyt aikas samanlaiset kun Lunalii teki.. :)
 
 







käytetyt lakat:
 
trind-hoitolakat (ks kuvasta nimet)
konad-valkonen leimauslakka
essie-iced chai latte 512
wet n wild-hallucinate
seche vite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)