10. marraskuuta 2012

Terävät geelit


Heipskukkuu :)

Aluksi kiitos Lunaliille (korukynsillä-blogi),että ilmoitit sanavahvistuksesta ja kehotit ottamaan sen pois. Nyt siis on helpompi teiän kommentoida :) Otan mielellään kaikenlaista palautetta vastaan, koska haluun et tästä blogista tulee aina parempi ja parempi ja ittelläniki kehitystä tapahtuis kynsissä yms :))

Nyt kuitenkin asiaan. Tein mulle eilen tälläset geelikynnet niillä tipeillä, josta oon maininnu. Hassuu kuinka mielipiteet muuttuu, koska pari kuukautta sitten en ois voinu kuvitellakkaan et mulla ois tän muotoset kynnet. Oon nyt kuitenki 'livenä' nähny tän muotosii kynsii mm. liikanopella(?), kampaajalla, kaupan kassalla yms. ja aloin ajatella ettei se oliskaa nii mahdoton ajatus :D sit aloin ettii missä myytäis tälläsii tippei, koska muoteilla tekeminen ei oo varmaa ihan mun juttu..sitten ku tipit saapu niin mietin koska ehin tehä ja nyt sit tehty ja tykkäänki näistä jopa! :)


 
Eka töpöttelin hopeella kärkeen vähän likuvärimäisesti ranskiksen ja sitte mitäpä muutakaan ku mun suosikki hopeeta glittetilakkaa vaan päälle ;)) tein vastaavat mut vinomanikyyrinä tässä postauksessa :) yksinkertaista, mutta näyttävää!
 

 
 


Jotkut kuvat on tarkotuksella vähän huonossa valossa tai epätarkkoja, koska halusin yrittää ikuistaa näiden hohdon, kiillon ja kauneuden :D

Täytyy myöntää, että on kyllä nyt pysyvästi muuttunu käsitys näistä teräväkärkisistä kynsistä positiivisempaan suuntaan :) en sano siksi stiletto kynnet, koska joidekin mielestä stiletot on kapeita ja pitkiä, eikä tälläsii. Itte en tiiä sitä eroo, mutta nää vois olla aik lähellä terävää mantelia tms :) saa kertoo ja tarkentaa ihmeessä jos tietää! Mun kampaaja sano (sillä on toooosi pitkät stiletot), että mitä pidemmät kynnet, sen kapeemmat kannattaa olla :) Se on kyl totta, koska sellasissa square-mallisissa kynsissä ne nurkat tarttuu joka paikkaan ja on tiellä, joten sitä ongelmaa ei ole näissä :D sitten kynsien kannalta ikävät uutiset: huomenna on lentis harkat, joten joudun lyhetämään huimasti :(
 























tässä kuitenkin lakat:

hm-metallic grey
color club-platinum record
seche vite-dry fast top coat

t.t

ps näillä on hankala kirjottaa koneella ja tän postauksen kirjottamiseen meni puolet kauemmin ;DD

2 kommenttia:

kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)