2. joulukuuta 2012

Yllätyspalkinnon testailua

 
Mooi kaikille :)
Voitin kuvassa olevan yllätyspalkinnon Ookan Ehkä huomenna on kaikki toisin blogista :) kiitos PALJON Ookalle: aivan ihana palkinto<3 ja pääsi heti kynsille asti tuo toinen lakka!

Oon ettiny just ton väristä tanssin jouluesitykseen, koska siinä paita on ton värinen, ja nyt sain sen palkintona! :) kaikki ketkä on joskus voittanu jotain tietää sen ilon ja hymyn mikä kasvoille nousee ja se pysyy vielä kauan ^.^ kiitos siis vielä Ookalle ja käykää ihmeessä tsekkaa hänen ihana blogi! :)
 
Nyt lakkaukseen. Ajatus hyvä ja toteutus ei niin hyvä. Ois ollu kivempi ilman noita hexagon glittereitä tai olisin voinu laittaa niitä pienempiä. No enään ei voinut mitää ja sain uusia nää pian ku cesarsin rapid dry top coat ei jotenkaan kiinnittäny näit kunnolla :0 eli noi glitterit lähti pari tunnin sisällä. No kuitenki, tää on mun kai toka puolikuu ikinä, joten antakaa armoa :D
 
eikö ookki ihana lakka? :) vähän tummemman punanen luonnossa.
 
Näitä käytin:
color club stuck on you base coat
wild mild primadonna 037
cesars top coat
hexagon glitter
nail art sivellin (puolikuun reunojen siistimiseen)

 

PS nyt joulukuun, pyrin tekemään jokapäivä postauksen :)) ja kyselyn mukaan enimmistö haluaa pienen arvonnan jo nyt joten joulukuussa luvassa on siis ARVONTA!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)