14. joulukuuta 2012

jouluinen fail

Moi,

Jos et jaksa lukee mitään selittelyjä nii skippaa tää kappale..No mut siis, mun tavote oli julkaista jokapäivä kynnet ja no aktiivisesti seurailleet on huomannu etten oo ihan tavotteessa pysyny. Ja syynä on koulu. Ja se, että on ollu muutenkin kaikkee tehtävää. Ja ihan liikaa päällekkäisiä asioita ja niin en viitti valittaa täällä yksityiskohtaisesti kaikkee, mut teen nyt silleen etten ota tästä blogista mitään stressiä. Tän pitää olla kivaa ja se on kivaa silloin kuon sillä tuulella :)

Tässä taaaaaaaas näitä ''vanhoja'' kynsiä. Meinaan tein nää joskus marraskuun loppupuolella :D Mietin kovasti julkasenko vai enkö, koska näiden teko ei sitten onnistunut, ei sitten millään. Lakka oli kökköstä, glitterpullo kaatui, laitoin vahingossa seche viten sudin sinne glitterpurkkiin ja sit kaikki glitter tarttu siihen ja sitten paniikissa sudin niitä nimettömiin ja ähh tuntu et kaikki meni pieleen...:D No ei nää tälleen jälkikäteen näyttäny niin pahalta, jos ei tietäis mikä kaikki meni sillon pieleen, joten ajattelin julkaista nää :D
 
 
Maan väristä voi taas päätellä, että ei oo ihan pari päivää sitte otettu kuva :D
 

Mulla tulee heti mieleen joulu kultaisen ja punaisen yhdistelmästä ja siksi tää oli jouluinen fail :D muistakaa klikata tuolta tunnisteista 'joulu' nii näätte muutkin jouluset kynnet :)
 


 
tälleen piti olla kaikissa kynsissä, mutta se äksidentti..

 

käytetty:
ccuk base coat
lumene kynttilä illallinen
seche vite
glitter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)