24. lokakuuta 2012

Hento liukuväri

 Moikka :)

Ensiksi ilmoitus asiaa:

Elikkäs teen jatkossa niin, että postaan kännykällä "normisti" eli ihan tekstin kanssa, ja jätän loppuun tän tekstin :
Lähetetty Windows Phonesta
jotta tiiätte, että ei jää sen näköseks (:

Sitte ku seuraavan kerran pääsen koneelle nii en palauta tekstiä luonnokseen vaan päivitän vaan, joten näin teille tulee bloggeriin (toivottavasti) vaan yks ilmotus postauksesta :) ois sit kiva tietää toimiiko tää systeemi, että rohkeesti kommentoimaan! (:
 
 
 
Noniin ja sitte kynsiin. Mulla oli vaa joku puol tuntii aikaa tehä näit kynsii ku harkkojen jälkeen illalla aloin näitä väsäämään... Heti tuli mielee et otetaanpa joku näyttävä lakka yksikseen, ettei tarvii koristella :D sit muistin että tääl on nyt viimeaikoina ollu ihan tarpeeks noita "näyttäviä lakkoja yksikseen" joten laitoin nopeesti yhellä värillä liukuvärin :) täs lakkaukses oli pari juttuu mitä tein ekaa kertaa ja ne oli uus tekniikka ja vaan yhellä värillä. Musta onnistu kivasti ja tolla tyylillä mitä tein, tuli jotenki (hömm miten sen nyt sanois) hälvenevämpi lopputulos :D en kyllä usko että kukaan nyt ymmärsi mitä tarkotin ku en tiiä onks toi ees sana xD tarkotin siis et ei niin selkeä rajakohta lakkojen välille! :)


 
Lakkoina käytin:
•Ccuk- base coat
•Maybelline- 32 candy frost
•Flormar- ?
•Seche vite- fast drying top coat

 
byääh Seche oli mun eka pukakuivattaja ja hoiti asiansa kunnialla melkeen loppuun saakka, kunnes alkoi liisteröitymään :( ja nyt siitä ei riitä enään yhteenkään kynteen O.O no kaipa pitää heittää sille hyvästit kun korvaajakin on löydetty :) kiitos ja näkemiin <3 alla näkyy kuva, josta näkee, että se on ihan finaalissa :(


EDIT 24.10 klo 21.30

piirsin pari kukkaa vielä koristeeks, nää menee (toivottavasti :D) huomenna vaihtoon, nii ei jaksanu enempää panostaa :) en laittanu päällyslakkaa enkä mitään, joten katotaan kauan kestää tollanen ''text mark 700 marks anything'' vedenpitävä tussi ;)


ihme on tapahtunu: oon suurimmaks osaks oikee kätinen,
mutta silti vasemmalla kädellä piirrettynä onnistu kukat paremmi :o
no hyvähän se on että kehittyy taidot :)

hauskaa torstaita muillekkin! (mulla tulee olee hauskaa ku täytän vuosia ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)