1. lokakuuta 2013

31DC: day 1: red nails


Noniin tästä se lähtee, nimittäin 31 päivän kynsihaaste ELI KOKO LOKAKUUN!! :) toivottavasti pysyn tahdissa... :D oon vähän sieltä täältä tehny näitä etukäteen ja siksi kynnen malli/muoto saattaa vaihdella. Näissä kuitenkin oon tehny geelikynnet muoteilla (:

Mutta siis eka päivä eli punaset kynnet. 


Lakkasin tosi tummanpunasella kaikki kynnet kahella kerroksella ja sit pikkurilliin kaks kerrosta jolly jewelsin punaista glitterlakkaa. Sen lisäks laitoin dotting toolilla muihin kynsiin pallot tolla glitter lakalla. En ehtinyt pallojen lisäämisen jälkeen laittamaan päällyslakkaa ja siks ne glitterosiot ei niin loista :)





Tää on oikein nätti väri, tollanen veren punainen :) mul oli jotenki tosi hienostunut ja naisellinen olo pitkillä punaisilla kynsillä :D


Sitten parin tunnin päästä laitoin teipillä kolmiot tuohon kynnen juureen ja sitten lisää sitä glitterlakkaa.. Ja päälluslakkaa, ja tadaa valmis :)


Valoa vasten näkyi vähän noi kirkkaalla tehdyt geelipidennykset (vielä kahden kerroksen jälkeenkin), mutta ei ollenkaa häiritsevästi. Luonnonkynnellä se peittäisi kahdella hyvin!

Lakat ovat siis nämä:


Lumene - ridge filler
Lumene - ennen iltaa/early night
Golden rose - jolly jewels 121
Seche vite

Lopuksi vielä vähän huonolaatuinen kuva, mutta siinä näkyy hyvin, millaselt tää lakka näytti joissain valoissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)