26. tammikuuta 2014

Jes Jes joo

Moi :) ostin uuden kännykän joka on Samsung galaxy s4 mini! Tää tarkottaa sitä, et tähän sai ladattuu bloggerin mikä taas tarkottaa sitä et mul on hyvä tilaisuus postailla enemmän, koska koneella mun ei tuu sitä tehtyy :/ nyt on kuitenkin tilanne se, että suurin osa mun kynsistä lohkes tai oli ihan huonokuntoisii et viilailin (ja kans purin) mun kynnet tämmösiks melkeen jo ällöttävän lyhkäsiks. Onneks tiiän että aika monella on lyhyet kynnet enkä oo ainoo kynsien purija, joten uskallan nyt esitellä tämmösiäkin kynsiä. Lakasta sen verran et se peittää kahella kerroksella täydellisesti ja on aivan uskomattoman upeen näkönen :) ps kävin Helsingin starbucksis ekaa kertaa eilen ;)

4 kommenttia:

  1. Ihana lakka! Ja toi juoma näyttää niin herkullisesti, nam!

    Ihan vinkiksi, että tämä käyttämäsi fontti on aika raskas luettava. Suosittelisin vaihtamaan sen tai ainakin muuttamaan hieman isompi kokoiseksi, nyt joutuu vähän tihrustamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep se on ihana! :)
      hei kiitos tosi paljon tuosta vinkistä, menenpä muuttamaan sen vaikka heti!

      Poista
  2. Blogisi ulkoassu muuttui kivan raikkaaksi.Mun opiskelublogia voi lukea vanhassa osoitteessa (Thujan koruja ja juttuja,lasialan opiskelua kohdasta tammikuu 2014).

    VastaaPoista

kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)