27. syyskuuta 2012

dotting tool leopardi

Moikka :)
 
Sori kaikille, jotka joutu hetken kestämään keskeneräistä postausta...(en todellakaan ymmärrä miten se itse julkaisi itsensä :D)
 
Niin siis, ostin eilen Models Ownin lakan ! Se oli tarjouksessa Seppälässä 3€ ja kun oon muiden blogeja seurannu, niin on MO saanu hyvää palautetta :) Tää on siis mun ensimmäinen lakka kyseiseltä merkiltä (mut ei varmaan viimeinen ;)) ja on ihan kiva: koostumus on creme ja peittää kahella kerroksella. Kuivui ihan hyvässä ajassa ja tuo väri on kyl niin erikoinen (ei oikeen sellanen puhdas vaaleenpunainen tai beige vaan niiden sekotus :D) kertokaa ihmeessä mulle minkä väriseks te kuvailisitte tätä? (:
 
 
Tohon päälle sit halusin kokeilla vaihtelun vuoks dotting toolilla (yleensä leimaan tai teen nail art lakoilla) leopardikuvioo ja muistelin nähneeni Sonnelassa tämän lakkauksen, josta sitten inspiroiduin :) Ihan kiva tuli, mutta ei niin hieno kun Sonnen versio.. mutta harjoitus tekee (toivottavasti) mestarin ;D
 
 

Mulla on tällä hetkelle päällyslakka Seche Vite ihan lopussa ja liisteriä eli päädyin mattaamaan lakkauksen. Omistan kaksi mattaavaa päällyslakkaa: Dependin ja H&M :) Dependin on mielestäni ihan surkea, sillä se sumentaa lakkauksen pinnan ja jää aika kiiltäväksi. H&M matte top coatista pidän enemmän, mutta kuten näätte, se antaa vähän enemmän samettisen lopputuloksen (paitsi onhan sekin kiva)
 
=)
 
Käytetyt lakat
  • Models Own-Bare beauty
  • Avon-Deluxe chocolate
  • Golden rose fantastic color-178
  • H&M-Matte top coat

ainiin, voisitteko vastata kyselyyn oikeessa sivupalkissa :)
eli olisiko hyvä, jos kuvaisin lakat, joita oon käyttäny?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niinhän se on :) kiitos kommentista ja sulla on muuten tosi kiva blogi (:

      Poista

kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)